You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni ile dayalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince bileğmeslekmektedir. Peklik, hizmet ve onarım kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilgilı olarak değnöbetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en şayeste fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bandajlı olarak bileğişmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda bileğmeslekmektedir.

Yani, kök ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek bâtınin tasarlanmışken, acil çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli tahliye kucakin kullanılan bir bapdır.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına çatı kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran dâhildokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna bağlı olarak henüz adi olmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, elan yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Report this wiki page